I lager.
Antal: 2

Energikalender för själen 2023

279 kr
195 kr

Hur kan något vara så enkelt och lekande lätt  ena dagen, för att en annan dag kännas svårt och motigt? Svaret handlar  om frekvenser och vibrationer. I ditt hjärta bor en vibrerande ton och  den är lika unik som ditt fingeravtryck. I relation till andra människor  bildar din ton, tillsammans med de andras toner, en klang, ett ackord  som kan klinga eller skorra. En plats, ett samhälle, ett företag, ett  land – alla har de sin egen ton. Universum är en enda stor orkester. 

 

Ledtrådar till din egen ton och noterna till den melodi som du tänkte  spela under din tid på jorden, finns i din astrologiska födelsekarta.  När du investerar i den här boken får du även tillgång till din karta,  som vi skickar till dig när boken kommer. All info kommer att stå i  boken. Med i boken finns också en kalender för 2023, där du dag för dag  kan följa hur planeterna påverkar dig. Därigenom kan du lättare navigera  i din vardag och lägga dina möten, samtal och aktiviteter när det är  som mest fördelaktigt. Samtidigt vet du när det är dags att vila,  planera och låta universum göra jobbet åt dig. 

 

Boken innehåller gudinnornas visdom, kunskap från Mayakalendern och  den galaktiska kalendern samt vägledning från vår kosmiska urmoder –  allt för att ge dig inre balans och lära dig surfa på energivågorna. Du  lär dig även att hitta planeterna på natthimlen.

 

Med Energikalendern blir du dirigenten i ditt liv. Orkestern står  redo att spela din melodi. Kanske har du hittills låtit andra bestämma  både takt och tonart? Det är dags att fatta tag i taktpinnen och skapa  ditt crescendo. Hur vill du själv att dina toner ska spelas?  

 

Om författarna: 

Ivar Kristoffersson driver företaget Soul Warrior Energy. Efter  många år som   gymnasielärare i matematik och fysik, utbildar han numera  på en bredare front för att sprida kunskap om astrologi, personlig  utveckling och stjärnorna. Du finner honom på Youtube, hemsidan  (soulwarrior.se) och Facebook.       

Lillemor Groth driver företagen Grow Wiser och Grothbolagen. Som  ledare, mentor, jurist och författare, brinner hon för att såväl  människor som företag ska bli den bästa versionen av sig själva. Hennes  blogg, Konsten att tina en frusen själ, har idag drygt 22 000 följare. 

Yvonne Frank Månsson driver Förlagshuset Siljans Måsar. Med  gedigen erfarenhet av business, personlig utveckling och andlig  marknadsföring vill hon inspirera dig att nå balans i livet och bli  framgångsrik utan att tappa bort dig själv och dina egna behov. Läs om  hennes andliga budskap via FB: Kreativt Systerskap.    

                                                                    

            Specifikationer        

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

                                Författare                             Groth, Lillemor / Kristoffersson, Ivar / Frank Månsson, Yvonne                            
                                Förlag                             Förlagshuset Siljans Måsar KB                            
                                Språk                             Svenska                            
                                Mediatyp                             Spiral                            
                                Sidantal                             224                            
                                Utgiven                             2022-10-14                            
                                Artikelkod                             88939890                            
                                Mått                             9 x 215 x 25 mm