I lager.
Antal: 2

Wissla- Marint Magnesium

149 kr

MAGNESIUM Wissla of Swedens Magnesium är naturligt framställd. På botten av de orörda Nordatlanten, där det varma vattnet från Golfströmmen blandas med det kalla från Arktis, skapas optimala förhållanden för en typ av koralliknande, röda havsalger som är huvudingrediensen i vår Magnesium. Med vår magnesium extraheras mineralerna direkt från havsvatten med en process som selektivt tar ut magnesium så att det är den huvudsakliga mineralen som extraheras men det följer också med andra mineralerna från havet. Närvaron av de andra mineralerna är viktiga eftersom en mineral på egen hand har begränsad kapacitet att delta i biokemiska reaktioner i kroppen men tillsammans med andra mineraler ökar bioaktiviteten betydligt. Alltså kroppen får det lättare att ta upp mineralen. Magnesium har en roll i celldelningsprocessen och bidrar till: att minska trötthet och utmattning elektrolytbalansen normal energiomsättning nervsystemets normala funktion normal muskelfunktion normal proteinsyntes normal psykologisk funktion att bibehålla normal benstomme att bibehålla normala tänder Innehåll - 100 Vegetabiliska kapslar - En burk räcker i ca 50-100 dagar beroende på dos -100 % plastfri burk - Produkten är tillverkad i Sverige


Marint Magnesium  

Naturligt framställd på botten av den orörda Nordatlanten.

Där det varma vattnet från Golfströmmen blandas med det kalla från Arktis, skapas optimala förhållanden för en typ av koralliknande, röda havsalger som är huvudingrediensen i denna Magnesium.


Innehåll: 

1 kapsel innehåller 150 mg Magnesium (40 % av DRI)

3 kapslar innehåller 450 mg Magnesium (120 % av DRI)

*DRI = Dagligt referensintag


Ingredienser:

Kalkhaltiga alger från Nordatlanten (Lithothamnion sp.),

pullulan (kapselskal, struktur) ekologisk tapiokastärkelse (fyllnadsmedel), magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror (klumpförebyggande medel).


Dosering: 1 – 3 kapslar per dag i samband med måltid eller enligt

rekommendation.


Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Förvaring:

Förvaras torrt med stängt lock och utom räckhåll för barn.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

En plastfri burk för en plastfri värld. Burkarna är gjorda av papp som går att återvinna och locken är gjorda av spannmål som är en förnyelsebar råvara. Burken kan läggas med i de vanliga soporna.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ej avsedd att användas av personer under 18 år.