I lager.
Antal: 2

Wissla - MSM + C-vitamin + Piperin

279 kr

MSM med C-vitamin och Piperin MSM är en organisksvavelförening som förekommer naturligt i kroppen. Svavelsammansättningen stödjer kroppens egna produktion av kollagen och elastin som gör huden fylligare samt stärker håret och naglarna men också för att upprätthålla ledfunktioner och rörlighet. Vi har valt att kombinera MSM med Piperin och C-vitamin för att hjälpa kroppen med upptaget av MSM men också för att ge ytterligare stöd för kollagenbildning. Piperinet i svartpeppar kan öka näringsupptaget i tarmslemhinnan. Framför allt ökar upptaget av mineraler och vitaminer. Piperin är dessutom skonsamt mot magen. C-vitaminen bidrar till kollagenbildning och för immunsystemets normala funktion. Innehåll - 150 Vegetabiliska kapslar - En burk räcker ca 25-30 dagar beroende på dos -100 % plastfri burk - Produkten är tillverkad i Sverige

MSM + C-vitamin + Piperin

Fantastisk MSM med c-vitamin och svartpeppar för maximal upptagning. 


OptiMSM är världens renaste MSM.


MSM:

MSM är ett naturligt svavel som fungerar som en beståndsdel i kollagen - det protein som bygger upp bindväv, muskler skelett, hud och hår. 


INGREDIENSER:

MSM 100 % organiskt svavel. (Metylsulfonylmetan av högkvalitativ OptiMSM®)  HPMC (kapselskal, struktur), mikrokristallin cellulosa (fyllnadsmedel), kalcium-l-askorbat, magnesiumstearat (smörjmedel), Svartpepparextrakt (Piper Nigrum L., torkad frukt) 

Kapseln är vegetabilisk och är gjord av Cellulosa.

 INNEHÅLL PER DOS
  Innehåll
 1kap                            3kap6kap
  MSM800mg2400mg4800mg
Svartpepparextrakt
1,67mg5mg30mg
  C-vitamin12mg36mg72mg
  DRI för C-vitamin15%45%90%


Dosering:

1-6 kapslar per dag.

Börja med lägsta dosen och 1 kapsel per dag och öka dosen med en kapsel i veckan tills du kommer upp till max dos. Dela gärna upp doseringen så du tar tex 3 kapslar på morgonen och 3 kapslar på kvällen. 


Ta kapseln med ett glas vatten eller juice. Har du svårt att svälja kapseln går det utmärkt att ta isär kapseln och strö innehållet över mat eller dryck. 


Rekommenderad dos bör ej överskridas.


Förvaring:

Förvaras torrt med stängt lock och utom räckhåll för barn.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

En plastfri burk för en plastfri värld. Burkarna är gjorda av papp som går att återvinna och locken är gjorda av spannmål som är en förnyelsebar råvara. Burken kan läggas med i de vanliga soporna. 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.