I lager.
Antal: 8

Chandrika tvål

25 kr

Ayurvediska Soap Company, som grundades 1940, tillverkar denna underbara tvål, gjord på oljor av högsta kvalitet. Dessa handgjorda tvålar har använts av miljontals människor och sålts i över sextio år.


Chandrika tvål utarbetades efter flera år av forskning, baserat på Indiens traditionella system för medicin, Ayurveda (läran om livet). Systemet har anor sedan över 4000 år tillbaka i tiden och syftar till att främja perfekt hälsa genom att säkerställa balans i livets alla aspekter.


Chandrika Ayurvedisk tvål innehåller inga animaliska produkter, och är inte testade på djur. Några av de örter och oljor som används i denna tvål är: Kokosolja: Vårdar, återfuktar och skyddar solbränna. Wild Ginger: lugnar huden och hjälper till att förhindra infektioner och utslag. Lime skal olja: Fräschar upp och kyler, har ett genomträngande lödder och en sammandragande effekt Blandning av naturliga essentiella oljor för fin doft. Sandelträ olja: Kylande, uppfriskande, och parfymerar huden varsamt


Innehåller även natriumhydroxid (omvandlar oljan till tvål), talk (mineralpulver) samt färgmedel i from av olja från grönsallad.


En mycket uppskattad tvål som passar alla hudtyper! 75gr