Kumkumadi lepana

110 kr

Tillfälligt slut i lager.

Kumkumadi lepana är ett gammalt Ayurvedisk medel mot akne och finnar, mörka ringar, pigment, ärr och bristningar. Kumkumadi lepana innehåller hudvänliga örter som saffran, sandelträ och gurkmeja. 


Ingredienser


Saffran: Saffran bidrar till att minska mörka pigment, mörka ringar under ögonen, acne och finnar.  


Sandelträ: sandelträ har många antimikrobiella egenskaper. Ayurveda rekommenderar användning av sandelträ som en del av en naturlig hudvård för att läka och mildra många hudsjukdomar. Den är antibakteriell, lugnar inflammerad hud och kan hjälpa även mot envis akne. Regelbunden användning av sandelträ hjälper till att få ren och klar hud. 


Gurkmeja: Gurkmeja ger näring till huden och ger den en frisk naturlig lyster och glans. Det minskar inflammation i huden och hindrar många hudsjukdomar. Den gyllengula gurkmejan fungerar som naturlig antibiotika och hjälper till att bekämpa akne och finnar. Kontinuerlig användning av gurkmeja minskar hudbristningar och ger den naturliga tonen för huden. 


Kumkumadi lepana är naturlig kräm som har flera användningsområden. Den innehåller alla ovanstående örter som aktiv substans. Kumkumadi lepam är endast för utvärtes bruk. 


Acne och finnar: Kumkumadi lepana bidrar till att minska acne och finnar som blossar upp på grund av torr hud. Kumkumadi lepana används på berörda områden efter rengöring av huden. (T ex Neem Face Wash  eller Neem tvål rengör huden bra och fungerar även dem som naturlig antibiotika.) Saffran i kumkumadi lepana är känd för sina läkande egenskaper och skänker dessutom lyster till huden. 


Tub med 10 gram.